Om oss

Tillsammans med min man, som sköter design, IT och ekonomi, har vi tagit fram vårt pedagogiska material. Jag är förskollärare/lärare för yngre åldrar med erfarenhet från både förskola, förskoleklass och grundskola. Jag jobbar själv med vårt material och det är mycket uppskattat bland barnen. Materialen är inspirerande och lärorika och barnen utvecklar sitt lärande i en rad olika områden. Vi tycker att barn i förskola, förskoleklass och grundskolan ska få ett meningsfullt lärande som skapar en lust och nyfikenhet att vilja lära sig mer.

Våra Djurhjältarnapaket
Att planera för lektioner tar tid och innehållet ska vara kopplat till läroplansmålen samtidigt som vi ska synliggöra vad vi gör i förskolan/skolan. Tid är en bristvara och vi vill med Djurhjältarnapaketen göra det enkelt för alla lärare/pedagoger att få in många läroplansmål på ett lustfyllt och roligt sätt samtidigt som arbetet har ett hållbarhetsperspektiv med en tydlig röd tråd. Att värna om djur, natur och miljö och om varandra är viktigt att få in tidigt i barnens värld. Här har vi som lärare, pedagoger och föräldrar en viktig roll i att inspirera och synliggöra hur vi ska agera hållbart och tänka på djuren, naturen och miljön.

Målet med våra lektionsplaneringar är att de ska vara enkla att följa, dels genom en steg-för-steg-guide vad man kan säga och göra, dels en presentation som visas under arbetspassen. Materialet innehåller mycket fakta, quiz, uppdrag, länkar mm. Som pedagog väljer du naturligtvis själv vad du vill säga/göra men vi ger dig möjligheten att få färdiga lektionsplaneringar som även en vikarie kan använda om du själv är borta vid något tillfälle.

För att du ska få en förståelse för vårt material och hur det kan användas bjuder vi på en gratislektion för förskola och förskoleklass, klicka här.

Våra övriga paket
Vi har även tagit fram andra lärorika övningspaket inom olika ämnesområden. Den största delen av våra övriga paket är framtagna för att komplettera det som man jobbar med i förskolan/förskoleklass/grundskolan. Övrigt material är skapat utifrån att fånga några barns specifika behov och intressen och som vi tror att även ni kan ha nytta av. Då vi vill att alla ska kunna ta del av vårt material och ha möjlighet att köpa det så kostar våra övriga paket oftast mellan 20 och 50 kr men aldrig över 100 kr, klicka här för att komma till paketen.

Gratismaterial
På vår hemsida har vi också valt att lägga ut massor av gratismaterial och vi kommer även i fortsättningen att lägga ut mer gratismaterial, så kika gärna in med jämna mellanrum. Detta material är tänkt att vara roliga och enkla uppgifter som du kan använda som extramaterial. Gratismaterialen är ofta kopplade till aktuella händelser, årstider och vad barnen kan behöva träna på.

Barnen älskar Djurhjältarna. Det väcker en nyfikenhet hos dem och de längtar till nästa tillfälle!

Madelene, förskollärare

Det är ju precis ett sånt här material man vill ha – det är så enkelt att använda och allt är klart!
Det sparar mig så mycket tid och barnen tycker att det är så kul.

Linnéa, förskollärare

Ni är grymma som gör allt detta, som underlättar så. Tack för ett alltid fint material.

Maria, pedagog

Alla vill vara djurhjältar

Kontakta oss

Har du något du behöver hjälp med eller vill lämna synpunkter?
Saknar du någon Djurhjältarprodukt?
Kontakta oss gärna via kontaktformuläret.

Det går även bra att maila oss direkt på info@djurhjaltarna.se